Contact

Kom langs! 

Wij vinden het leuk om onze liefde voor de lokaal geproduceerde (biologische) wijn te delen. Daarom is het mogelijk om langs te komen in Italië en de wijn te proeven tijdens een informele wijnproeverij.

Wij bieden de volgende pakketten aan;

Piccolo: kleine wijnproeverij van 3 glazen wijn per persoon uit verschillende jaren in combinatie met een aantal typisch Italiaanse snacks. Tijdsduur; ongeveer van 17.00 – 19.00 uur.

Ottimo: grote wijnproeverij van 5 glazen wijn per persoon uit verschillende jaren in combinatie met avondmaaltijd/ vullende snacks, inclusief aperitief, koffie met lokaal geproduceerde likeur en rondleiding over het land. Tijdsduur; ongeveer van 15.00 – 21.00 uur.

Wij nemen groepen van minimaal 2 en maximaal 10 personen aan voor een wijnproeverij en slecht 1 reservering per week. De prijs varieert per wens en behoefte van de reservering en daarom verzoeken wij contact op te nemen via onderstaand mailadres voor informatie over de kosten. Alle pakketten kunnen aangepast worden naar voorkeur voor tijd, wijn, begeleiding of anders.

 

Bestel Costabella 29

Daarnaast is het mogelijk om Costabella 29 te bestellen. De zelf geproduceerde wijn leent zich erg goed als cadeau in kerstpakketten of als cadeau met een ‘persoonlijke touch’.

Prijzenoverzicht Costabella 29

Per fles €9,25. Per doos €50,00. Bij bestelling van grote afname van Costabella 29 kunnen andere prijzen gelden.

Wij zorgen dat de wijnen vanuit een centraal punt in Nederland kunnen worden verzonden naar uw huis- werkadres. Mocht u interesse hebben in het bestellen van Costabella 29 dan horen wij het graag via costabella29@hotmail.com.

 

Acquisitie op basis van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.