De omgeving

Iets grotere steden in de buurt zijn Mondovi, Alba, Asti, Cuneo en Genua. Allemaal typisch Italiaanse steden die de moeite waard zijn om eens te bezoeken. Mocht u het leuk vinden om in de regio op ontdekking te gaan dan beschikken wij over veel tips voor restaurants, bezichtigingen en typische Italiaanse belevenissen. De meeste zijn niet op internet terug te vinden.

Mondovi

De beste manier om de omgeving te ontdekken is met de auto. De romantische bergwegen bieden goed uitzicht op de kleine dorpjes en vallei.

Donkervoort S8A

Een ultieme auto-belevenis is de rondrit met de klassieke oldtimer; Donkervoort S8A. Het is mogelijk om deze auto onder bepaalde omstandigheden te huren.

Donkervoort

Het glooiende landschap van Piemonte is ideaal gebied om te genieten van de brullende motor, spannende bergbochten én het uitzicht. Klik hier voor een impressie. (Deze film is door Hans Soentgerath gemaakt met een drone.)

Voor meer informatie over het huren van Donkervoort S8A gedurende uw periode in Italië, kunt u contact opnemen met costabella29@hotmail.com.